Programelőzetes:

 

Jun. 5 (szerda)
 A klub ZÁRVA  
***

Jun. 7 (péntek) 20°°-tól
 Cocktail & Swinger Party

***

Jun. 8 (szombat) 20°°-tól
 Topless Party 
***

Jun. 12 (szerda)
A klub ZÁRVA  

***

Jun. 14 (péntek) 20°°-tól
 Cocktail & Swinger Party

***

Jun. 15 (szombat) 20°°-tól
 Orgazmus Party    
***

Jun. 19 (szerda) 19°°-tól
 Swinger Cappuccino

ELMARAD!
***

 

Jun. 19 (szerda) 20°°-tól
A Szerda  Esti Láz

ELMARAD!
***

 

Jun. 21 (péntek) 20°°-tól
 Csak Pároknak Party
***

Jun. 22 (szombat) 20°°-tól
 Bikini Party  
***

Jun. 26 (szerda) 
A klub ZÁRVA 

***

Jun. 28 (péntek) 20°°-tól
 Cocktail & Swinger Party

***

Jún. 29 (szombat) 20°°-tól
 Sunshine Party    
***

A swinger egy olyan életforma, ahol családias környezetben, kölcsönös szimpátia alapján, kettesben vagy többesben, csatlakozva másokhoz vagy csak a többiek mellett, kötelezettségektől mentes, kulturált intim kapcsolat alakítható ki. 25-45 év közötti az átlag korosztály, de időnként ez is eltolódik lejjebb vagy feljebb. Az összetétel mindig változik. A klubba többféle testalkatúak járnak. Nem csak manökenek szórakozóhelye a swinger, de azért bejöhetnek ők is.

Érkezéskor és távozáskor is kérjük, hogy halkan közlekedjetek, mert szeretnénk megőrizni a szomszédaink nyugalmát. Köszönjük.

Érdemes nyitásra érkezni, mert sokaknak a feloldódáshoz több idő és több jelenlévő partner látványa szükséges, és így a későbbiekben több időtök is marad mindenre. A klubestéken többször érdemes részt venni, mivel minden este más és más. Egy-két alkalom után általános következtetéseket levonni nem célszerű.

Amikor beléptek a klubba, fogadni fog téged / titeket valaki. Miután kifizetted a hozzájárulást, megmutatjuk az öltözőt és természetesen elmondjuk a szükséges információkat is. Az öltözőszekrényed zárásához vízálló karkötőt kapsz. Igény szerint az értékeiteket érkezéskor elhelyezzük a széfünkben.

A hozzájárulás tartalmazza az étel- és italfogyasztást, ezért nem kell pénzt magatoknál tartani. Az alkoholt nem érdemes túlzásba (se) vinni, mert kedvezőtlenül befolyásolja a leheletet, no meg a potenciának sem tesz jót. Papucsot hozhattok, mert jobb, kényelmesebb vele a házban közlekedni. Óvszereket, törölközőket, tusfürdőket, törlőpapírt nem kell otthonról hoznotok, mivel a ház ezeket is biztosítja nektek.

Kezdeményezhetsz beszélgetést, nézelődj a házban, nyugodtan ülj oda bárki mellé. A nézelődésen túl érdemes aktívan bekapcsolódnod, ismerkedned, mert ellenkező esetben lemaradhatsz jó dolgokról.

Mindenki mindenkivel tegeződik és diszkréten kezeli a benti történéseket. Bárkihez oda lehet menni kérdezni, beszélgetni, segítőkészek az emberek. Ilyenkor az igényeiteket is el tudjátok mondani. A beszélgetést úgy is kezdhetitek, hogy ideülhettek-e ,mondjátok a neveteket és azt is, hogy első alkalommal vagytok itt. Aztán kérdezhettek pároktól, szólóktól, válaszolni fognak és örülnek, hogy hozzájuk fordultatok.

Fontos közölni, hogy szeretkezés előtt, alatt, után mit szeretnénk vagy nem szeretnénk, nem pedig elvárni, hogy a másik találja ki a gondolatainkat. Ha egy pár félreérti a közeledéseteket és invitálnak az emeletre szeretkezni, nyugodtan, magyarázkodás nélkül köszönjétek meg a segítséget, majd mondjátok el: még gyűjtitek az infókat, egyelőre nem szeretkeztek, csak nézelődtök (de akár mondjatok igent, ha szimpatikusak). Nem kell megmagyarázni, miért mondtatok nemet és nem is szabad mentegetőzni.

A swinger élménye sokféle érzést válthat ki az emberből. Vannak olyanok párok, akiknek a társkapcsolatuk új színt kap ettől és újra visszatalálnak egymáshoz, és persze jobb lesz a szexuális életük is. De vigyázat, felkészületlen, illetve instabil párkapcsolatnál ennek az ellenkezője is előfordulhat.

A párotokkal beszéljétek meg a swingerezés előtt, hogy pontosan ki mit szeretne és mit nem. Csak akkor menjetek bele a többiekkel történő intimebb kapcsolatba, ha mindkettőtöknek ugyanaz az elképzelése. Nem érdemes olyat tennetek, ami csak az egyikőtöknek jó, a másiknak viszont nem. Például ha neked még nem biztos, hogy kellemes érzés lenne, ha a partnered mással is szeretkezne. Amíg nem vagy biztos magadban, addig az lehet a legcélszerűbb megállapodás köztetek, hogy egyelőre csak mások mellett lesztek, de nem feltétlenül csatlakoztok hozzájuk. Mindig csak akkor lépjetek tovább, ha teljes a meggyőződés: az eddigiek beleférnek mindkettőtök egyéni és a közös normáiba.

Számíthattok arra, ha a kettesben heveredtek le valamelyik ágyra, akkor többen csatlakozni szeretnének. Egy szó, egy érthető jelzés elég ahhoz, hogy a közeledő fél értse a szándékaitokat. Szex közben is - kölcsönösség esetén - bármikor beszállhattok még azokhoz is, akikkel előtte nem beszélgettetek.

A klubban sokszor intenzívebb libidó-fokozódást élnek meg az emberek, mint otthon a párjukkal. Itt egyszerre élnek meg több szexuális élményt: többesben szeretkeznek, nézik őket, mellettük is vannak, sokféle izgató hangokat hallanak, rengeteg kellemes illat kavarog. Ilyenkor bizony előfordulhat, hogy esetleg a páros egyik tagja jobban élvezi az alkalmi partnerével az intimitást, mint a saját "megszokott" párjával otthon. Emiatt előkerülhet a féltékenység gondolata is. Ez azonban csalóka. Jó tudni, hogy a swingerben rengeteg inger éri az embert, és egyáltalán nem biztos, hogy a párunknak jobb mással, hanem csupán a felfokozott és rengeteg jelen lévő inger miatt lehet másabb a partnerünk a swingerben, mint otthon kettesben.

Egy hölgynek általában sokkal nehezebb egy többes szexuális kapcsolatban megnyilvánulnia, mint egy férfinak. Egy nő, ha meghallja párjától a többes szexbe történő bekapcsolódást, akkor az feszültté teheti őt. Gondolhatja, hogy már nem elég jó, le akarják cserélni, stb. Erre egyetlen jó megoldás van: mindig az őszinte, féltékenységtől mentes kapcsolat kialakítása. Elmondhatod neki, hogy egy fontos témáról szeretnél vele beszélgetni. Rátaláltál valamire, ami izgatja a fantáziádat. Megkérdezed a véleményét, majd elmondhatod neki, mit is találtál ki magatoknak. Kezdetben tényleg nagyon jó szokott lenni, ha a kezdő párok csak egymással szeretkeznek mások mellett. Azt is elmondhatod, hogy bárki nemet mondhat bárkinek és segítesz neki, ha nem szeretné a szomszédjai érintését. Az is lehet, hogy csak nézelődtök, és valamikor elvonultok például egy elszeparáltabb helységbe. Később újra nézelődtök, beszélgettek más párokkal, és ismét elvonulhattok kettesben.

Akárkiknek és akárhányszor nemet mondhattok, ha csak kettesben szeretnétek lenni. Arról is beszélhetsz, hogy ha valami nem felel meg nektek, akkor csak egy jót esztek, isztok, kikapcsolódtok, beszélgettek,nézelődtök és utána elindultok haza. Semmit nem kell csinálni, de érdemes. Ezek a mondatok oldhatják a párodat. Általában a hölgyek lelkesedése kezdetben és sok esetben tényleg nem akkora, mint a férfiaké. Viszont ha egy hölgy élőben meglátja a swingerben lévő intim helyzeteket, és megtapasztalja a párja érintése mellett a szomszédjaiét is, akkor a kedv meredeken felfelé szokott szárnyalni. Legközelebb talán már ő javasolja majd a swingert. Az is lehetséges, hogy más párok mellett szeretkeztek, de csak egymással, a szomszédjaitokat közben meg-megérintitek, megsimogatjátok. Nem kell feltétlenül egy párcserébe belemennetek. A honlapokon található összes swinger infót is kigyűjtheted neki és közösen megbeszélhetitek.

Furcsa lehet majd számodra, ha a párodat meglátod egy másik partnerrel, pláne testközelből. Szokatlan lehet, ha másként hallod őt élvezni a szexet a swingerben, mint otthon. Ha ez zavar, a megoldás az, hogy feltételek, átformálás nélkül, önzetlenül, nem kisajátítva szeresd, élvezd a párod cselekedeteit, akármi is neki, illetve beszéljetek át minden történést. Ami neki , attól te miért „akarnád” érezni az elviselhetetlenség élményét? Persze, hogy nem szeretnéd, ha ezek eluralkodnának rajtad. Ezt senki nem szeretné, de a mással való hatalmi harcaink és a berögzült viselkedésünk mégis azt mondja, mondatja: csinálja azt a párom, ami nekem jó és ne csaljon meg, mindenestől az enyém legyen. Azonban a párom akkor válik igazán az őszinte részemmé, ha szabadjára engedem és segítek neki akármiben is.

Élvezd, amikor ő örömmel adja át magát az élvezeteknek és közben téged is megérint. Élvezd, hogy ő veled van, szeret téged és hozzád tér vissza, egy halom dologban tőled kér segítséget. Mikor elindultok majd haza, megmondhatod neki, mit is szeretnél, mire van igényed. Ha láttál olyasmit, ami téged izgatna, meséld el neki, hogy ti is kipróbálhatnátok ezt és azt. Érdemes örülni az ő sikerének. Örülj a felszabadultságának. Örülj, hogy van egy kedves párod. Választhatod, hogy életetek végéig emlékezteted őt valamire, ami neked nem tetszett, vagy megbeszélitek egymással az igényeiteket. Választhatsz még: a napjaidat féltékenységben, duzzogásban, feszültségben, féltékenységtől eluralkodva, kisajátítva szeretnéd megélni, vagy az ellenkezőjét ezeknek.

A swingerben ha ismerkedsz, és bátran, határozottan, kedvesen odamész valaki(k)hez, két dolog történhet: elutasítanak, vagy elfogadják a közeledésedet. Ha elutasítanak, akkor keresel más lehetőséget. A swinger (sem) nem a sértődések helyszíne.

Nem a szóló férfiak száma határozza meg, hogy lesz-e mód bekapcsolódni, hanem a férfi kisugárzása. Tehát több szóló úr közül általában azok tudnak kedvező intim helyzetet kialakítani, akik figyelmesek, türelmesek, bátran mernek közeledni, és az előjátékot sem felejtik el, illetve nem rövidítik le. A nők inkább a kedves, kulturált közeledésű partnereket választják, és az önző viselkedésűeket elutasítják.

Ha neked nem felel meg egy partner, akkor megkérheted, változtasson. Ha még mindig nem felel meg, akkor mondhatod neki: köszi, de ennyi volt. Aztán csatlakozol a párodhoz vagy máshoz.

A ház megadja a teret az ismerkedésre, de a személyen múlik a kapcsolatai kialakítása, jókedve, illetve visszahúzódása. A férfiak pozitív kisugárzásuk, hatékony szexuális kommunikációjuk és kezdeményező készségük latba vetése a még visszahúzódó hölgyeket is meglágyíthatja, és kellemes emlékekkel térhettek haza. A női kedvesség, lazaság, aktivitás viszont a férfiakat dobja fel általában.

Mint azt már sokan tudjuk, a swinger különleges szexuális élményekhez juttathatja a résztvevőket. Rendkívül sokat tud adni, rengeteg előnye van és sokat is lehet tanulni swingerelőktől. A szexuális élmények átélése mellett pedig egy nagyon kellemes, nyitott, általában jó humorú, kultúrált társaságba csöppenhet az ide betérő. Az előnyei mellett tény, hogy lehetnek hátrányai is ennek a szórakozási formának (pl. féltékenykedés, óvszer elutasításából eredő történések). Odafigyeléssel, harmonikus életvitellel, felelősségtudattal egy halom veszély elkerülhető.

Figyelj saját magad és környezeted egészségére! Herpesszel, influenzával és egyéb fertőző betegséggel kerüljük a swingert. Körmünk legyen tiszta és lehetőleg rövid. Betegséget idézhetünk elő az ápolatlan körmökkel. Szerencsére a swingeresek általában odafigyelnek önmaguk tisztaságára. Aki nem így tesz, azt a többiek úgyis elkerülik. Soha nem érdemes óvszer nélkül együtt lennünk (kivéve talán a „saját” párunkat) senkivel sem. Aktus közben sem megterhelő az óvszer útjának figyelemmel kísérése. Ha túl sötét a szoba és nem látom, hogy a partnerem mikor és hogyan húzta fel a gumit, akkor egy mozdulattal leveszem róla a rajtalévőt és inkább saját magam teszek fel egy másikat. Előfordul, hogy valaki nem veszi észre az elején, és fordítva akarja felgörgetni, de mivel így nem tudja továbbgörgetni, leveszi, megfordítja, és ugyanazt felhelyezi, de már jól. Ezt azonban nem szabad hagyni. Az óvszer külső része ilyenkor már találkozik a pénisz végével, ami veszélyforrás lehet a hölgy számára. Húzzunk, húzassunk másikat, mielőtt továbblépnénk bármiben is.

Az óvszert végig kell görgetni, nem elég csupán félig. A félig felhúzott gumi könnyen a hüvelyben maradhat, vagy aktus közben lecsúszhat. Az együttlét befejeztével az óvszeres péniszt mindig kézzel segítsük ki a hüvelyből, mert enélkül az óvszer lecsúszhat, vagy bent maradhat. Soha ne váltogassuk a nemi játéknál a testnyílások érintését. A pornófilmek hamis képet mutatnak, hogy így nem szedhető össze betegség. Vagy popsi, vagy hüvely. A kettő között fontos az óvszer cserélése. Óvszer használata esetén nem kell tartanod a betegségektől.

Lehet azon vitatkozni, hogy óvszerben vagy nélküle végezzük-e az orális szexet, de óvszerben érdemes (ez nem feltétlen egyezik meg más véleményével). Megfelelő orális játékkal sem a hölgyek, sem pedig a férfiak nem érzik, az óvszert.

Egyáltalán nem várják el a swingerbe járók, hogy valaki borotvált legyen. Valakinek szőrtelenül tetszik a másik, de másnak mindegy, vagy esetleg kifejezetten a szőrös partnert keresi. Leszeded vagy csak ritkítod, legyen a Te dolgod. Tedd azt, ami neked jobb. Az ápoltság ami a legfontosabb!

Ha a hüvely pH-ja felborul, akkor ott kellemetlen szag képződhet. Ilyenkor nem elég a szokásos mosakodás.  Aktus előtt célszerű intim zuhanyt használni a megfelelő módon. Ha menzesz alatt is szeretnél a swingerben szeretkezni, akkor érdeklődj a házigazdáknál, mert van egy speciális eszköz, ami mellett kényelmesen és veszélytelenül lehet aktusban részt venni.

A hölgyek általánosan felmerülő igényei a férfiak felé

Ne azt kérdezze egyből, hogy: „nincs kedved szexelni / dugni?” Azon kívül, hogy illetlenség, a nincs/nemmel kezdődő mondatokra általában "nem" lesz a válasz. Helyette például: szeretnék meginni veled valamit, szeretnék beszélgetni veled, szeretném/örülnék neki, ha eljönnél velem nézelődni, bejönnél velem a jacuzziba, örömmel venném, ha elfogadnád a meghívásom egy táncra, stb.

További általánosan felmerülő igények a hölgyek részéről

 • Legyen szemkontaktusa.
 • Simogasson, csókolgasson ne legyen az első/második érintése túlzottan intim.
 • Amikor a nemi szervével játszom, akkor ne terüljön el, hanem érintse meg közben a fejem/hajam/vállaimat, stb.
 • A mell egy érzékeny testrész, és kényeztetésre van szükségük.
 • A gyorstüzelők népszerűtlenekké válnak; az aktus meghosszabbítása megtanulható.
 • Kérdezzen rá, hová fejezheti be az aktust.
 • A férfi merje használni a sóhajtásait, a hangját az aktus közben.
 • Szex alatt ne az izmaival foglalkozzon, hanem a partnerére figyeljen.
 • Orális szexnél se legyen gépies és ne tűnjön úgy, mintha aludna közben.
 • Legyen szenvedélyes.
 • Legyen határozott, bátor, kezdeményező.
 • Ne kelljen figyelmeztetni az óvszer használatára.
 • Ügyeljen rá, hogy ne legyen erősen cigi/alkoholszagú a lehelete.
 • Érezze a nő, hogy rá van szüksége a pasinak.
 • Tudja az ujjait megfelelően használni.
 • Borotválkozzon röviddel szex előtt (az arc felületén).
 • Szex végén ne hagyja ott a nőt, hanem kényeztessék még egy ideig egymást.
 • Óvatosan kezdje a pénisz bevezetését a hüvelybe, mert aktus elején még nem biztos, hogy a nő kész a befogadásra.
 • Ha egy nő aktusban van, halkan kérdezzen rá az odajövő partner: szabad-e megérintenem téged, idejöhetek-e stb.
 • Ne vegyenek fel régi típusú alsónadrágot. Több nőt izgat a boxer, és kiábrándítja a régi típusú „nagyapógatyó”.

 

Férfiak igényei a hölgyek felé

 • Lehetőleg izgalmas fehérneműben legyen. Sok férfi szereti levetkőztetni a nőt és nem szeretik, ha ezt a nők helyettük megteszik.
 • Szeretik a parfümtől diszkréten illatos hölgyeket.
 • Aktus alatt ne csak heverjenek, mint egy megdermedt kocsonya, hanem éljen minden porcikájuk.
 • Merje többféleképpen használni a kezeit és a nyelvét az orális szexnél.
 • Vigyázzon a fogaival a pénisz izgatásakor.
 • A túlzottan alkoholos hölgyek nem túl vonzóak.
 • Tudja használni a nagy körmöket és vigyázzon, nehogy sérülést okozzon velük.
 • Szeretik azokat a nőket, akik a hangjukkal is élvezik az együttlét minden pillanatát, de nem játsszák meg magukat.
 • A mosolygós, vidám nőkre jobban felfigyelnek.

 

A klubban lehetőség van a buli utáni alvásra. Érkezésedkor szólj, hogy erre volna igényed.

 

Kellemes időtöltést kívánunk!

Kapcsolat

Telefonunk CSAK nyitvatartási napokon 16:00-tól hívható!

Telefon: +36 30-606-9345 (elolvastad a fenti mondatot?)
E-mail: info@tiktakswinger.hu
Honlap: www.tiktakswinger.hu

Budaörs, Árpád utca 23.