Emlékszem, jól emlékszem, amikor egyszer csak az eszembe jutott, hogy habár sok éve swingerezünk, mégis nem is emlékszem már, mikor volt olyan utoljára (volt azért), amikor csak úgy spontán beválasztottunk valakit a klubban. Amikor nem beszélgettünk előtte, egyszerűen csak átadtuk magunkat a lehetőségnek. Nagyon rég volt. Azóta mindig randiztunk, leveleztünk, elképzeléseket egyeztettünk.

Mi úgy szoktunk swinger klubba látogatni, hogy nem a párcsere a fő célunk. Jobban izgat minket az egymás előtti-melletti szeretkezés, az elejetett, eltévedt kósza simik és puszik érintése. Nagy tapasztalattal rendelkező, minden héten swinger klubba járók nem vagyunk. Nekünk a Tik-tak a kedvencünk.

Tegnap este kis kihagyás után ismét ellátogattunk egy swinger klubba. A választásunk a Tik-Tak-ra esett. Az ok egyszerű volt, ők a legközelebbiek hozzánk. A honlapjuk átnézése, illetve itt a fórumban leírtak után semmi meglepetés nem ért minket. Az új, swinger klubnak épített ház nagyon tetszett.

Amikor megláttam ezeket a képeket, arra gondoltam, hogy úgy szeretnék én is pizsi partira menni. És aztán valahogy együtt álltak a csillagok, volt nálunk éppen egy autó, és az is kiderült, hogy a Tik Takban pizsi parti van a hétvégén, szóval kihasználtuk az alkalmat, és elmentünk, bármennyire is nyomi voltam.

Mi is voltunk hétvégén a Tik-tak-ban. Maciék nekünk régi ismerősök. Gondoltuk, muszáj meglátogatni Őket és kíváncsiak voltunk, milyen egy IGAZI swingerklub. Érdemes volt. A ház gyönyörű, a "berendezés" pont olyan, amilyen a használóknak funkcionálisan a legkényelmesebb. (szóval minden pozíció megtalálja a maga helyét: lásd legfelső, sokak által kedvenc szint. Pazar!

Szombat este swinger klubban voltam a párommal. Amikor bementünk a klubba, kellemes meglepetés ért minket: Maci a Nőnap alkalmából ingyenes masszázzsal kedveskedett nekünk. (Már nem Feri a masszőr, de az új fiú legalább olyan mestere a szakmájának, mint az elődje.)

Kapcsolat

Telefonunk CSAK nyitvatartási napokon 16:00-tól hívható!

Telefon: +36 30-606-9345 (elolvastad a fenti mondatot?)
E-mail: info@tiktakswinger.hu
Honlap: www.tiktakswinger.hu

Budaörs, Árpád utca 23.