LUSTA MACSKA

Emlékszem, jól emlékszem, amikor egyszer csak az eszembe jutott, hogy habár sok éve swingerezünk, mégis nem is emlékszem már, mikor volt olyan utoljára (volt azért), amikor csak úgy spontán beválasztottunk valakit a klubban. Amikor nem beszélgettünk előtte, egyszerűen csak átadtuk magunkat a lehetőségnek. Nagyon rég volt. Azóta mindig randiztunk, leveleztünk, elképzeléseket egyeztettünk.

LEHETŐSÉG

Mi úgy szoktunk swinger klubba látogatni, hogy nem a párcsere a fő célunk. Jobban izgat minket az egymás előtti-melletti szeretkezés, az elejetett, eltévedt kósza simik és puszik érintése. Nagy tapasztalattal rendelkező, minden héten swinger klubba járók nem vagyunk. Nekünk a Tik-tak a kedvencünk.

ELŐSZÖR TALÁLKOZTUNK

Tegnap este kis kihagyás után ismét ellátogattunk egy swinger klubba. A választásunk a Tik-Tak-ra esett. Az ok egyszerű volt, ők a legközelebbiek hozzánk. A honlapjuk átnézése, illetve itt a fórumban leírtak után semmi meglepetés nem ért minket. Az új, swinger klubnak épített ház nagyon tetszett.

 

PIZSI

Amikor megláttam ezeket a képeket, arra gondoltam, hogy úgy szeretnék én is pizsi partira menni. És aztán valahogy együtt álltak a csillagok, volt nálunk éppen egy autó, és az is kiderült, hogy a Tik Takban pizsi parti van a hétvégén, szóval kihasználtuk az alkalmat, és elmentünk, bármennyire is nyomi voltam.

HE-HE

Mi is voltunk hétvégén a Tik-tak-ban. Maciék nekünk régi ismerősök. Gondoltuk, muszáj meglátogatni Őket és kíváncsiak voltunk, milyen egy IGAZI swingerklub. Érdemes volt. A ház gyönyörű, a "berendezés" pont olyan, amilyen a használóknak funkcionálisan a legkényelmesebb. (szóval minden pozíció megtalálja a maga helyét: lásd legfelső, sokak által kedvenc szint. Pazar!

SZAKAD A VÍZ

Szombat este swinger klubban voltam a párommal. Amikor bementünk a klubba, kellemes meglepetés ért minket: Maci a Nőnap alkalmából ingyenes masszázzsal kedveskedett nekünk. (Már nem Feri a masszőr, de az új fiú legalább olyan mestere a szakmájának, mint az elődje.)

Kapcsolat

Telefonunk CSAK nyitvatartási napokon 16:00-tól hívható!

Telefon: +36 30-606-9345 (elolvastad a fenti mondatot?)
E-mail: info@tiktakswinger.hu
Honlap: www.tiktakswinger.hu

Budaörs, Árpád utca 23.