Tehát bementünk, átöltöztünk, (ugyancsak meglepetés, hogy mivel bejelentkeztünk, a szokott szekrényünk kulcsát félretették, így ez a figyelmesség is megható volt) és kis beszélgetés, illetve a bárpultnál történő bátorítás után beültünk egy pár mellé a jacuzziba. Ott a párom észrevette (Én nem figyeltem, mert élveztem a pezsgést), hogy a pár férfi tagja jól megnézett magának. Kicsit beszélgettünk, de a pezsgés átterjedt ránk is, így muszáj volt felmenni a tetőtéri „zárható” szobába. Mivel az út a bárpult mellett vezetett el, nem vettük észre, hogy a jacuzzis pár megelőzött minket, és már felmentek a tetőtér egyik részébe. Mi a másik oldalra mentünk a párommal. Levetkőztünk, és elkezdtük szeretni egymást.

Mivel a párom a láncot nem akasztotta be, egy-két perc elteltével a hátam mögött megszólalt egy ismerős hang: „Sziasztok! Beszállhatok?” A jacuzzis fiú volt. Persze hogy be!!!! Erre vártam, de nem mondtam semmit, csak hagytam, hogy először a vállam, majd a hátam, fenekem, combomat simogassa. A párommal közben csókolóztunk, majd hanyatt dőltem, és a fiú elkezdte a testemet csókolgatni. Először a cicimet, majd egyre lejjebb, olyan hevesen, hogy hamar eljutottam a csúcsra. Válaszul én is elkezdtem kényeztetni a férfiasságát a számmal, de annyira kívántam, hogy belém hatoljon, ezt hamar abba hagytam. A srác nagyon udvarias volt. Gumi húzás után többször is megkérdezte, hogy mit szeretnék, hogy esik jól a szex, bármit megtesz. Nem vártam meg, hanyatt döntöttem, és ráültem… Kis idő múlva ő döntött hanyatt, a combjaimat felemelve hatolt belém. Közben szegény párom kissé visszavonult, mert látta, hogy nagyon felizgatott a váratlan érdeklődés irányomba. Utána kellemes meglepetés volt, hogy nem pattant fel sietve, hanem a szex után még kényeztetett, illetve beszélgettünk, bemutatkoztunk egymásnak.

Tusolás után mesélte el a párom, hogy fent, a másik zárható szobában látta a srácot, a párjával, és még két férfival. Onnan jött át, de mondom, én ezt nem vettem észre, nem tudtam, hogy ott van. Remélem, még találkozunk velük!

Kis pihenés, és az isteni svédasztal végigkóstolása után (a sok pezsgő hatására) csatlakoztunk a társalgóban bulizókhoz. Úgy hajnali kettőig táncoltunk, amikor ismét eszembe jutott a korábbi kis kaland. Azonnal fel kellett mennünk, de most szigorúan csak a párommal. Jót szerelmeskedtünk. Utána a szokásos tusolás, bárpult, étterem, majd irány megint bulizni. Ekkor jutott eszembe, hogy nem éltem a masszázs lehetőséggel, így bejelentkeztem. Kis idő múlva sorra kerültem, de előtte még láttam, hogy a páromat elkapta a házigazda felesége, és jól megtáncoltatja. Tudni kell róla, hogy szegény nem a parkett ördöge, de soha nem panaszkodott még nekem, hogy nem szeret táncolni. Csak azt mondja, olyan bot lába van, hogy perceg benne a szú. Na, úgy mentem a masszázsra, hogy láttam, szegény emberemről szakad a víz a nagy igyekezetben… A masszázs után a szokásos kör: Bár, kaja, majd irány vissza táncolni.

Nagyon jól éreztük magunkat, de nagyon elfáradtam, és így kb. fél öt körül hazaindultunk.

Nagyon köszönjük, igazi swinger buli volt, megyünk máskor is. (remélem, a hét végén)

Ff

Kapcsolat

Telefonunk CSAK nyitvatartási napokon 16:00-tól hívható!

Telefon: +36 30-606-9345 (elolvastad a fenti mondatot?)
E-mail: info@tiktakswinger.hu
Honlap: www.tiktakswinger.hu

Budaörs, Árpád utca 23.