A lelkesedés mindig tuningol egy kicsit rajtam. A migrénem is csak ma jött ki újra. Szóval készülődtem a pizsi partira. Hullámos tupírozott, oldalt copfos haj, pink smink, pöttyös baby doll. Gondtalan, lolita érzés, mégis valahogy zárkózott voltam egész este. Azt mondtam, nem akarok most senkit sem bevonni. Aztán hozzátettem, hogy persze a történések hevében még az is lehet, hogy igen. Szívesen beszélgettem, élvezettel vonaglottam táncoltam Pé ölében, jakuzziztam egy csomót és vártam, hogy Pével menjünk már fel az emeletre (délután már jól felizgatott, és aztán direkt parlagon hagyott engem).

A hátamon feküdtem, félig a ferde háttámlának dőlve a felső emelet legeldugottabb sarkában. Amikor feljöttünk, még gondoltam is rá, hogy beakasszuk-e a láncot (jelezve, hogy nem kérünk társaságot), de végül nem akasztottuk be. Késő volt már, addigra sokan hazamentek. Az első érdeklődő úr megkérdezte, hogy csatlakozhat-e. Mondtam, hogy köszönöm, nem. Elnézést kért és távozott. A második csatlakozni akaró egy darabig álldogált és nézelődött. A szuszogásából és a néha elakadó lélegzetéből tudtam, hogy van ott még valaki rajtunk kívül. Én el voltam foglalva azzal, hogy a felettem térdelő Pé farkát szopjam. Nem siettem el. A másik férfi lába néha az enyémhez ért, olyankor finoman arrébb az enyémet. Nem akart zavarni, megvárta, amíg váltani készülünk, és akkor kérdezte meg, hogy csatlakozhat-e vagy esetleg nézhet-e bennünket. A nézelődésre igent mondtunk. Nem a személyével volt a “gond”, egyszerűen nem volt kedvem máshoz. Azt mondta, eszméletlenül izgatóan szopok, és hogy kész van csupán a látványtól is. Négykézláb voltam, amikor végre már Pé elkezdett hátulról dugni. A férfi pedig élvezte a látványt.

Később az egyik kezét felém csúsztatta. Belesimítottam az arcom a tenyerébe, aztán a számba vettem és szopogatni kezdtem az ujjait. Ő ugyanezt tette az én ujjaimmal. Ha jól csinálják, ettől mindig megőrülök. Ő nagyon is jól csinálta, úgyhogy megőrültem. Pével egyszerre élveztünk el. Ott feküdtem, nedvesen, remegve, pihegve, és persze nem bírtam ki, hogy ne vegyem a kezembe az előttem ágaskodó, gyönyörű faszt. Már írtam egyszer, hogy minden faroknak (és puncinak is persze) megvan a saját energiája. Az övé finom volt, energikus és erőteljes, jó volt megmarkolni. A tenyerem szinte tapadt hozzá. Közben csókolóztunk. Én addigra már (köszönhetően a meg a jakuzzizásnak is) eszméletlen fáradt voltam. Nem akartam folytatást, de mégis lett folytatás, mert nem akartam befejezést se. Óvszer fel, és már bele is ültem az ölébe. Imádta a hevességem, a fénylő arcomat, a támasztékot kereső kezeimet, az arca előtt ugráló melleim. Én meg szerettem a már-már gyermekien tiszta örömét és lelkesedését, a tekintetembe kapaszkodó szemeit, és persze a bennem mozgó kemény farkát.

Pé később azt mondta, remélte, hogy egy aktív hármas lesz majd az akciónkból, de én most így szerettem ezt, külön-külön kiélvezve mindkettejüket, egymás után, a másikba kapaszkodva.

Pudingocska

Kapcsolat

Telefonunk CSAK nyitvatartási napokon 16:00-tól hívható!

Telefon: +36 30-606-9345 (elolvastad a fenti mondatot?)
E-mail: info@tiktakswinger.hu
Honlap: www.tiktakswinger.hu

Budaörs, Árpád utca 23.