Most sem az történt azért, hogy egyszer csak megjelent valaki mellettünk, mert hiszen köszöntünk egymásnak, láttuk, beszéltünk pár mondatot. Csak úgy semlegesen a semmiről. Emlékszem hallottam, amikor azt mondta, nem iszik alkoholt. És ez nekem tetszett. (Mire nem izgulhat egy nő, mi?) Imádom, ha egy férfi józan. Naná, hogy azt akarom, hogy elveszítse azt a józanságot. És azt a józanságot miattam veszítse el, ne más miatt.

Nagyon sokára mentünk fel Pével az emeletre. Előbb jakuzziztunk (vagy két órát). Bizsergető buborékok, meleg víz, kellemes társaság, sőt még egy szelet tortát is kaptunk közben, mert valaki a születésnapját ünnepelte. Lusta macska lett belőlem. A vörös helyiséget választottam. Oda akartam menni. Vörös falak, vörös függöny, vörös fények. Eleinte csak ketten voltunk Pével. Aztán megéreztem, hogy valaki néz. Ez egy ilyen dolog. Talán van hangja, amikor valaki közeledik, csak nem tudatosodik bennem. Talán egyszerűen csak megérzem, ha néznek. Nem beszéltünk sokat. Én azt kérdeztem, bejössz? Ő azt válaszolta, talán. De már bent is volt. Van az az isteni érzés. Középen feküdni a hátamon, a két oldalamon egy-egy férfivel. Hagytam, hogy kényeztessenek. Tökéletesen illett a hangulatomhoz. Nem volt bennem semmi szubmisszív, nem volt bennem semmi a ragadozó nőstényből. Lágy voltam, elfogadó és befogadó és boldog.

Simogattam a bőr érintésének öröméért. Nem érdekelt, hogy ki ő. Nekem ő akkor a meleg bőr volt, amin végigfuttathattam a kezem, ami hozzám nyomódott. A kemény, szálkás, izmos test volt, ami erőt árasztott magából. A nyelv volt, ami fel akart fedezni. A nedves száj, ami a lábujjaimat szopogatta. Az ujjak, amik határozottan hatoltak belém. Egyszer valami bókot suttogott a fülembe, pedig nem volt rá semmi szükség. Sokkal jobb volt szavak nélkül nekem. Ha akarod, akkor markold meg a mellem, de ne beszélj, mert hiszen nem is érdekel, hogy mit gondolsz, csak legyünk együtt. De úgy tűnik, azok közé tartozott, akik nem szeretik az óvszert. Akiket zavar a gumi, de ez olyan dolog, amin én nem tudok segíteni. Szorgalmasan próbálkoztam persze, hogy túl tudjon lépni ezen, mert azt akartam, hogy dugjon meg. Azt akartam, hogy merev legyen; hogy a puncim tele lehessen vele; hogy kiélvezhessem a mozdulatait, a ritmusát, a játékosságát, erejét és az orgazmusát. De ő nem tudott most annyit adni. Így aztán egy idő után egyszerűen elszakadtam tőle.

Pé addig főleg a látványunkat élvezte. Néha megmarkoltam és vertem a farkát. Érezni akartam a tettre-kész keménységét, hogy bármikor az enyém lehet. Simogatott engem. Van, amikor nem tudod, hogy egy nyögés kinek szól és miért. Az öröm okozását nem sajátíthatod ki magadnak. Ha ketten vagytok, ez valahogy egyértelműbb, de ha többen, akkor a nyögés csupán az élménynek és az élvezetnek szól. Lehet, hogy te okoztad, lehet, hogy a másik, vagy talán mindenki együtt. Esetleg még az a pár is, akik melletted szeretkeznek, vagy az a nő egy másik párból, aki éppen most élvezett el, és a sóhajaival és a kis sikolyaival te is együtt repülsz.

Pé elé feküdtem, és úgy vettem a számba. Néha egész mélyen leengedtem a torkomon, máskor a makkját nyalogattam vagy a nyelvemmel masszíroztam. A férfi közben felnyúlt a puncimba. Egy darabig így játszadoztunk, majd amikor már elég volt, azt mondtam neki, hogy most inkább tartsunk szünetet, ő pedig elköszönt. Pé megkérdezte, hogy szeretném? Négykézláb akartam, térdelve, hátulról. Ujjaim a csiklómon. Talán még két perc sem kellett és egyszerre élveztünk el. Annyira remegett a lábam, hogy alig bírtam lemenni a lépcsőn.

Időbe telt, amire megint rendesen lélegeztem. Beszélgettünk még egy kicsit. Már hajnal volt, nem sokkal zárás előtt. Egy pár még lassúzott egyet indulás előtt. Összesimulva táncoltak a zenére. Mindig sokára búcsúzunk el mi is. Van még mit mondani. És amúgy is olyan jó ott, mintha valami másik univerzumban lennénk, ahová azért megy az ember, hogy egy kis boldogságot tankoljon. A hajnali friss levegő sem bírt még magamhoz téríteni. Ez az oldott lustaság átragadt még szombatra is. Mosolygok, amikor ránézek a rózsára, amit kaptam (romantikus est volt).

Pénteken azt hiszem, tizenöt vagy tizenhat pár volt a Tik-Tak-ban és egy-két szóló férfi. Az egyik lánynak ez volt az első swingeres estéje, és nagyon is élvezte. Én meg nem győzök csodálkozni, hogy mennyire jó fej swingeresekkel találkozom állandóan. És valahogy úgy érzem, mintha valami megint változott volna bennem. Oldottabb lettem, szabadabb, valahogy jobban én magam.

Pudingocska

Kapcsolat

Telefonunk CSAK nyitvatartási napokon 16:00-tól hívható!

Telefon: +36 30-606-9345 (elolvastad a fenti mondatot?)
E-mail: info@tiktakswinger.hu
Honlap: www.tiktakswinger.hu

Budaörs, Árpád utca 23.

Szilveszter

Kedves Vendégeink!

Megkezdtük a szilveszteri program iránt érdeklődők előjegyzését


Jelentkezni december 24-ig előleg befizetésével lehet, amit átadhatsz személyesen nyitvatartási napokon, vagy jelentkezz e-mail-ben és utalhatod a válaszlevélben megadott bankszámlaszámra.

A létszámot limitáljuk!

A december 31-i partyra a hozzájárulás:

Pároknak elővételben a helyszínen
44 000/pár, átutalással 46 000/pár

Uraknak elővételben a helyszínen
40 000/fő, átutalással 42 000/fő

Hölgyeknek elővételben a helyszínen
14 000/fő, átutalással 16 000/fő