A Tik-Tak swingerben ügyelünk arra, hogy mindenki egy védett és vidám környezetben érezhesse magát, ezért mindennemű illegális történés (pldrog, prostitúció, és bárminemű üzletelés) tilos! Az alkoholt túlzásba fogyasztó és/vagy zavaró viselkedésű személyeket felszólítjuktávozásra. Fenntartjuk magunknak a jogot arra, hogy a vitatott helyzeteket elbíráljuk és ha kell, kitiltással is elejét vegyük a rendbontásnak. A korlátlan italfogyasztás lehetősége nem jelent mértéktelenséget.

Étel csak az étkezőben, ital csak a bárban és a társalgóban fogyasztható. Kérjük, hogypoharat soha ne tegyétek a padlóra, mert könnyen eltörhet, és balesetet okozhat.

Poharat az emeletre felvinni, a wellness részbe bevinni TILOS!

A kistáskát, telefont, fénykép készítésére alkalmas eszközt hagyjátok a szekrényben, mert ezeket a swinger belső területeire nem szabad bevinni. Ha fontos hívást vártok, a telefont leadhatjátok a személyzetnek és megkérhetitek, hogy szóljanak, ha csengett a telefonotok. Ha mindezek ellenére szeretnétek bevinni tárgyakat (pl. vibrátor, síkosító, stb), akkor ezeket átlátszó zacskóba tegyétek, így bárki láthatja (akit ez érdekel), hogy nem tartalmaz hang- és képrögzítésre alkalmas eszközöket.

A hölgyek és az urak is bármikor mondhatnak nemet a másiknak, és természetesen nem szükséges megindokolnia a döntését.

A lepedők a recepción vehetők át, a törölközőiteket a szekrényetekben találjátok és az est folyamán, a környezet tudatosságot szem előtt tartva, szükség szerint cserélhetőek.  Két használat között nyugodtan tegyétek a szekrényetekbe, hogy ne kelljen őrizgetni őket. A papír törlőket használat után, kérjük dobjátok a szemetes kosarakba, mert nem tisztességes senkivel sem, ha az utánunk szeretkezők pakolásszák el az általunk hátrahagyott dolgokat. Mindig tedd magad után rendbe a helyiséget! Az aktus befejezésekor az óvszert soha ne hagyjátok magatok mellett egy pillanatra sem, mert elég visszataszító belefeküdnitovábbá nem tisztességes dolog a kukán kívül hagyni, és nem csak a higiéné miatt. A csomagolása is azonnal kerüljön a kukábamert a széle felsértheti a bőrünket.

Akik párként érkeznek, párként (együtt) is kell távozniuk! (Szeretnénknemek arányát megtartani.)

Rendezvényeink nem nyilvánosak, ezért fenntartjuk magunknak a jogot, hogy költségeinkhez hozzájárulást kérjünk, továbbá, hogy a részvételt indoklás nélkül megtagadjuk, esetleg a létszámot limitáljuk és privát rendezvényként házi szabályokat alkossunk és azokat betartassuk!

A résztvevők szabad akaratukból látogatnak minket és a szabályainkat belépésükkel elfogadják!

Kérjük, hogy ezt az etikettet mindig tartsátok be, így mind ti, mind a többi vendég zavartalanul szórakozhat a Tik-Tak swingerben.

Kapcsolat

Telefonunk CSAK nyitvatartási napokon 16:00-tól hívható!

Telefon: +36 30-606-9345 (elolvastad a fenti mondatot?)
E-mail: info@tiktakswinger.hu
Honlap: www.tiktakswinger.hu

Budaörs, Árpád utca 23.